Akichan.moe
Vyhledávání
Možnosti vyhledávání Vyhledávání
Zapomenuté heslo
Přezdívka smí obsahovat jen čísla, podtržítko, pomlčku a znaky české, slovenské a japonské abecedy (hiragany a katakany).
Přezdívka musí obsahovat alespoň jedno české nebo slovenské písmeno.
Heslo musí být dlouhé minimálně 8 znaků.
Napište „aeiozscr“ bez uvozovek a k prvním čtyřem napište čárku a ke zbývajícím háček.

Problém s hledáním anime

26.12.2018 9:09
Citovat
Zdravím lidi hledám tyto anime s titulky:

Initial D - hledám první serii ale pokud máte i ostatní nebudu se bránit
Koukaku no Regios - přeložených jsem našel jen prvních 6 dílů
Roku de nashi Majutsu Koushi to Akashic Records - toto anime mam ale ext. titulky zadne nesedi vzdy se posunou v cca 1/3, kdyz je posunu ve vlc tak se to po case rozhodí takze hledám celý balík který je ověřený a tit. sedí

Vše hledám nejlépe ve forme hardsubu ale i ext. tit. mi nevadí. Pokud to nekdo máte tak se mi ozvete do pm. Předem díky za odpovědi.

26.12.2018 9:24
Citovat
Mas overeny email?
Prototoze titulky k prvni serce Initial D jsou na aki, pripadne se mrknout primo na stranky prekladatele.
Co se tyce Koukaku no Regios, sice nejsou na aki komplet titulky, ale v zalozce Preklada mas nejaky skupiny, tak je zkus poklikat a projit pripadne weby, zda se tam nevyskytuji.
Roku de Nashi Majutsu Koushi to Kinki Kyouten, pokud se nikdo neozve, ze ma precasovany na nejaky release, ktery jsi neuvedl, tak budes muset bud precasovavat nebo stahnout videa na dany titulky.
Pokud shanis hardsuby, zkus se mrknou na nejaky cesky uloziste, tam se nekdy neco i objevi.

26.12.2018 13:46
Citovat
Nechtel jsem to tak psát ale shanim nekoho kdo mi to nekam nahraje a tim myslim video i s titulkama.

Initial D(1998) - nalezena cela serie ale v eng dabingu což je pro me skoro nekoukatelne. Hledám původni dabing pokud je to mozne.
Koukaku no Regios - prekladatelé pozastavily překlad. Na jednom uložišti je soubor se všemi titulky(na kazdý díl s jiným nazvem takze i od nekoho jineho předpokladam) ale neni tam u vsech psáno pro jaky release takze to je jeste hodne zkousení.
Roku de Nashi Majutsu Koushi to Kinki Kyouten - mel jsem release Hardsub a Ohys-raws ani na jeden titulky nepasují, vzdy je kus ok a zbytek na nic. Stáhnout treba horriblesubs z originalni stranky je docela problem torrent mrtvej a nektere linky taky takze tam uz neni vse.

Proto píšu sem a hledám někoho kdo mi to nahraje.

Ano mam aktivovaný email.

Jde taky o to ze mam omezený výber pro hledání jen na 2 cz uložiště na zbytku vetsinou není nic. Pokud mas nejaka zahraniční tak mi je prosím tě pošli.
26.12.2018 14:14
Citovat
+++. Stáhnout treba horriblesubs z originalni stranky je docela problem torrent mrtvej a nektere linky taky takze tam uz neni vse.

++++++

Zkusil jsi /nyaa.si? (určitě by se nejakej celek-tam najít dal)
Jinak pokud je  mrtvej torrent zkusil jsi použít i Magnet|Torrent|XDCC [?]|Uploaded.net|FileUpload|Uplod  (podtržená tučná možnost)
26.12.2018 14:40
Citovat
Jinak pokud je  mrtvej torrent zkusil jsi použít i Magnet|Torrent|XDCC [?]|Uploaded.net|FileUpload|Uplod  (podtržená tučná možnost)

Díky vypada to ze na release z originalni stranky titulky sedí (overil jsem to na prvnich 2 dílech), ja zkousel stahovat jen 480p verzi a ta nejde stahnout ale 720p ano takze doufam ze to bude vse ok,
Další problém vyřešen nevšiml jsem si ze Initial D ma druhou jp audio stopu - díky za info Hayate
12.9.2024 13:02
Citovat

Zdravíčko, máte niekto nejaké odporúčanie na stránky, kde sa dá pozerať anime? Odkedy skončilo Aniwave, tak prakticky nemám kde pozerať staršie anime, na Crunchyrolle či Netflixe bohužiaľ nie je všetko. Retro Crush nie je v našich končinách dostupný, takže fakt neviem. Nejaké tipy?